avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la mostenire

Buna ziua, va aduc la cunostinta urmatoarele: o ruda( fratele bunicii), este casatorit in prezent cu o persoana de nationalitate rusa, de circa 8 ani, imobilul pe care il detine este dobandit dinainte de a se cununa cu respectiva. Doresc sa imi transmiteti daca aceasta are drept de mostenirea dupa decesul sotului ei.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:38, 11 Noiembrie 2015
Buna ziua,
DA la 1/4 din masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa bunicul CorneliaA16 CorneliaA16 Buna seara, Ma numesc Andrei C. Va contactez in legatura cu decesul bunicului meu ,Voicu G., care este tatal vitreg al tatalui meu, Andrei M. Bunica ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Valentina-cta Valentina-cta Buna ziua, dupa decesul bunicilor s-a facut dezbaterea de mostenire a unei case (in 1984) in urma careia din cei 6 copiii (urmasi), 2 au renuntat la mostenire ... (vezi toată discuția)
Mostenire anda15 anda15 Buna ziua, Incerc sa ajut o prietena, motiv pentru care nu am prea multe detalii despre subiect. Situatie: doi parinti detin un imobil. Tatal a decedat ... (vezi toată discuția)