lucianrosca a scris:
Pai la 5.000 lei/an nu merita sa te dai jos din pat, dar sa tii pfa. Nu stiu cat e somajul, dar pe un an s-ar putea sa ajunga la suma asta. Asa ca e mai rentabil sa tai frunze decat sa muncesti. Totusi, taxele nu sunt peste tot mari, De exemplu, in Bucuresti, marirea este doar de 2 ori fata de cele rezidentiale. Dar sa fie reevaluata casa.
Dpdv moral, ne-am luat dupa "moralistii externi" care i-au invatat pe ai nostri cum sa-si execute propriul popor, prin asa-zisa creditare ieftina si ne-necesara. Dar asta e alta poveste.
Am dat un exemplu oarecare. E irelevant cat produce un PFA, ideea e ca produce bani din care poate traieste. E mai bine sa stea cu mana intinsa la stat si se bucure la o sticla de ulei pe care i-o da pesedeu' sau peneleu' in prag de alegeri?
Majoritatea populatiei din Romania se da jos din pat si munceste 8 ore pe zi pe un salariu de sub 1000 lei net/luna, asadar de ce nu s-ar da jos altul pentru a face o activitate care-i aduce aproape la fel de multi bani.
Cine crezi ca se apuca sa reevalueze locuintele a sute de mii de oameni? Apropo, cum faci asta, unde te duci ca sa ti-o reevalueze?