avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizație împrejmuire spațiu verde!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizație împrejmuire spațiu verde!

Bună seara,

Vă rog să-mi spuneți, dacă se poate, fără să faceți trimitere la vreo lege, dacă pentru a împrejmui spațiul verde din fața unui bloc, cu gard din plasă zincată, necesită autorizație de construcție de la primărie?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:28, 11 Noiembrie 2015
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun pot avea 2 statute distincte fie apartin domeniului public local-situatie in care nu se poate ingradi,imprejmui fara acordul autoritatii publice locale ,fie reprezinta proprietate privata -situatie in care administratorul hotaraste
Tertenul ce se dorește împrejmuit este al blocului, nu al primăriei.
În acest sens, înțeleg că nu avem nevoie de autorizație din partea primăriei pentru a construi un acest gard?
Daca terenul apartine blocului,nu este necesar acordul autoritatii locale
Este nevoie de autorizatie pentru orice gard indiferent cine este proprietarul terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii si cai de acces GABRIEL 001 GABRIEL 001 Daca cineva detine la parterul unui bloc un spatiu , iar in fata spatiului la circa 4 metri detine un teren ,poate imprejmui cu gard de la coltul blocului ? ... (vezi toată discuția)
Gard protectie in interiorul gardului viy Florintifui Florintifui Buna ziua, stau la bloc iar in spatele blocului este un spațiu verde împrejmuit de gard viu. Se poate monta un gard de protectie( plasa) de 60-100 cm ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)