avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Conditii de intrare cu copil cetatean roman, minor in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Conditii de intrare cu copil cetatean roman, minor in Romania

Buna seara. Am o intrebare. Noi suntem in Ungaria cu familia, suntem cetateni romani. Copiii au pasapoarte. Parintii mei vor sa duca unul dintre copii in Romania. Au nevoie de imputernicire de la notar? Sau doar la iesirea din tara este nevoie de imputernicire. Multulmesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: beuskiss , utilizator 09:22, 14 Noiembrie 2015
Pentru intrare n-au nevoie de declaratie din partea dvs.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie si circulatia in strainatate a minorilor lizidesign lizidesign Buna ziua, Sant cetatean roman cu dubla cetatenie, la fel ca si cei 2 copii ai mei. Detinem, fiecare, pasapoarte individuale, pt ambele cetatenii. Pentru ... (vezi toată discuția)
Minor in strainatate crisa.criss crisa.criss Buna seara, Eu urmeaza sa lucrez pentru o perioada de 2 ani in Belgia insa aici in tara vor ramane parintii, sotul si cele doua fiice in varsta de 4 si 8 ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pt copii nascuti in strainatate LidyHM LidyHM Buna! Am 2 copii nascuti in strainatate(unul in Canada si altul in USA). Am reusit sa le obtin Apostila pe certificatele de nastere si in curand o sa le am ... (vezi toată discuția)