avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile unicului mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile unicului mostenitor

buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:socrul meu a decedat recent,sotul meu este singurul copil la parinti,cat la suta din bunurie socrului ai revin legal sotlui meu si cat sotiei supravietuitoare,vb de casa parinteasca si niste terenuri????mentionez faptul ca atat casa cat si terenurile nu sunt intabulate,exista doar un titlu de proprietate pe numele socrului.multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2015
ANGELAANTON, utilizator
Cel mai recent răspuns: ANGELAANTON , utilizator 15:27, 23 Noiembrie 2015
sotia supravietuitoare mosteneste 1/4 iar copilul 3/4
ok,va multumesc pt raspuns!!!!as mai avea o intrebare cam care ar fi costul efectuarii succesiuni,se poate face succesiunea fara a fi intabulate bunurile???multumesc!!!
Ok,va multumesc de raspus dar aceste cote sunt din intregul patrimoniu sau doar din jumatea socrului?????
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
ANGELAANTON, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)
Mama vitrega are dreptul la moștenire casa bunicilor mei? Mihaela Nita Mihaela Nita Buna ziua tatăl meu a moștenit casa părintească a părinților lui . El a făcut moștenirea căsătorit fiind cu aceasta femeie . El între timp a decedat ... (vezi toată discuția)