avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

Am revenit,nu este vorba de alocatia pt.copil,mai concret,in perioada de pana la 2 ani a copilului am primit de la stat un ajutor de 500lei cat am fost angajat dupa o perioadeperioada de 8 luni am ramas in somaj beneficiind mai departe de acesti bani,nestiind ca trebuie sa anunt somajul, iar acum ANAF ma obliga sa restitui parte din banii acordati din aceasta perioada.Cum sa procedez legal si care ar fii solutia?

Alte discuții în legătură

Alocatie copii mariandoru mariandoru Buna ziua.Am o intrebare si in acelas timp o nelamurire,mai concret,in urma cu trei ani am lucrat la o societete pe o perioada de opt luni dupa care am ramas ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creștere copil CristianaH CristianaH Buna ziua. Am primul meu copil. Am fost în creștere copil dar m.au sunat de la fostul job să mă întorc. Contractul meu era încheiat nu erau obligați să ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua, Am primit o adresa de la anaf privind o poprire in val de 225 ron.Mentionez ca aceasta reprezinta suma care am primit-o ca si alocatie pt ... (vezi toată discuția)