avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prioritate in recuperarea creantelor 01 ianuarie 2016 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prioritate in recuperarea creantelor 01 ianuarie 2016 - Cod procedura fiscala

Buna ziua!
Este suficient ca o banca sa inscrie avizul de ipoteca mobiliara in AEGRM pentru a avea prioritate in fata ANAF de la 1 ianuarie 2016, avand in vedere ca trebuie raportate toate conturile bancare?
Ce se intampla daca impotriva debitorului bancii este inceputa executarea silita, insa figureaza cu amenzi sau datorii foarte mari la stat? Cine are prioritate? Cunoasteti vreun text de lege in baza caruia sa pot sustine ca banca are prioritate? Totusi si banca e creditor si nu vad de ce in cazul popririi din partea statului trebuie sa inchidem contul, atata vreme cat si noi avem de recuperat creante in baza unui titlu executoriu?

Alte discuții în legătură

Probleme cu o societate de recuperari creante comandantul comandantul am si eu o problema cu acesta firma \"periculoasa\" de recuperari.in anul 2007 am facut un credit la [BANCA].am platit ratele pina prin 2008 cind am plecat din ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere in aegrm a unui contract de imprumut sub semnatura privata geid geid Buna ziua, Doresc sa aflu procedura propriu-zisa de urmat pentru a inscrie in registrul AEGRM a unui contract de imprumut (de consumatie) sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)