avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... salarizare bugetari invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

salarizare bugetari invatamant

Legea 128/1997 in art. 139 alin 1 prevede ca ca profesorii care au activat in alte sectoare de activitate dar inscrise pe diplome sa le fie recunoscute drepturile de vechime ca si in invatamant.Eu am lucrat in agricultura ca inginer agonom.
Am primit diferentele salariale pentru trei ani anteriori ca dispozitie a ISJ Iasi.
Totodata sa recomandat sa dau in judecata scoala pentru a primi diferentele pentru 10 ani anteriori. Va rog sa ma consiliati in acest est sens. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incadrare eronata profesor gelu2 gelu2 Am descoperit recent ca sotia mea, care are 11 ani vechime in invatamat, a fost incadrata gresit, fapt ce a determinat o diminuare semnificativa a salariului. ... (vezi toată discuția)
Vechime recunoscută în învăţământ zeno42 zeno42 Bună ziua, lucrez la un liceu de telecomunicaţii din 1991 pînă astăzi unde predau cursuri şi laboratoare la materi tehnice de electronică şi ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant Lupes Fenina Lupes Fenina Un profesor cu definitivat si vechime in invatamant 6-10 ani are dreptul de a i se lua in calcul si vechimea dobandita in productie?(Mentionez ca a lucrat ca ... (vezi toată discuția)