avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... prescriere taxe regularizare autorizatie construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

prescriere taxe regularizare autorizatie construire

In anul 2007 am construit o anexa gospodareasca la o proprietate personala aflata intr-o comuna.
La data respectiva nu am stiut ca trebuie sa urmez procedurile de luare in folosinta, regularizare a taxei de autorizare, inregistrare in CF, etc...
De la Primaria comunei, nu m-a atentionat nimeni pana acum.
Acum am pregatit documentatia pentru luare in folosinta si urmeaza sa merg la Primaria respectiva.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi privind procedurile de urmat.
Ma intereseaza daca eventuala diferenta de taxa de regularizat nu s-a prescris intre timp. Care ar fi baza legala pentru aceasta prescriere.
De asemenea, ma intereseaza ce penalitati ar trebui sa platesc (baza legala) pentru luarea in folosinta cu intarziere.
Autorizatia a fost emisa in aprilie 2007, valabila 12 luni. Constructia anexei am finalizat-o in cadrul termenului prevazut in autorizatie.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intabulare anexa gospodărească - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o datorie ambra0 ambra0 Buna ziua Am o intrebare referitoare la prescrierea unei datorii la stat. Daca acum 12 ani am avut obligatia de plata a unei taxe locale la bugetul primariei ... (vezi toată discuția)