avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evitarea executarii silite prin legea insolventei
Discuție deschisă în Executare silită

Evitarea executarii silite prin legea insolventei

Va salut. Tatal meu urmeaza a fi executat silit pe 15 decembrie, si am citit ca pe 26 decembrie intra in vigoare legea insolventei personale. Exista vreo posibilitate de a scapa de executarea silita prin intermediul procedurii de lichidare a activelor(chiar daca nu detine mai nimic) in conditiile in care banca ii retine deja 1/3 din salariu, care e atat de mic incat ii vine greu sa traiasca o viata normala? De asemeni, e cu putinta ca el sa evite executarea pana cand legea intra in vigoare? Orice sfat e binevenit, va multmesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
edydear21, utilizator

Alte discuții în legătură

Insolventa persoana fizica ,banca mengazi65 mengazi65 buna ziua,va scriu intr-un moment dificil cu banca .am ramas cu plata ratei in urma cu 5luni..si mi-au trimis executare silita printr-o scrisoare recomandata ... (vezi toată discuția)
Cum pot lichida un srl cu datorii? savamirela savamirela activitate suspendata ,lising (pana in 2014) ,contributii restante-imposibilitatea achitarii.Daca declar faliment pot scapa de aceste datorii catre finante ? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna februarie am primit doua popriri de la executorul ... miheala miheala Buna ziua, in luna februarie am primit doua popriri de la executorul judecatoresc, in calitate de girant. Angajatorul mi-a retinut 1/2 din salariu pentru ... (vezi toată discuția)