avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum pot lichida un SRL cu datorii?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum pot lichida un SRL cu datorii?

activitate suspendata ,lising (pana in 2014) ,contributii restante-imposibilitatea achitarii.Daca declar faliment pot scapa de aceste datorii catre finante ? sau pote imi puteti da un sfat.
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 21:43, 23 Octombrie 2013
Puteti sa cereti, ca debitor, intrarea in procedura insolventei. Daca noua lege a insolventei intra in vigoare trebuie ca sa aveti 40.000 lei datorie certa, lichida si exigibila pentru a putea cere intrarea in insolventa
Daca lichidatorul desemnat constata ca starea de insolventa a firmei nu va este imputabila, atunci exista posibilitatea ca instanta sa nu va oblige la plata datoriilor din averea personala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei versus faliment misu76 misu76 Am o creanta ce depaseste 45000 lei.Am incercat pe executare silita,dar toate bunurile sunt cu ipoteca. As vrea ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat si ... (vezi toată discuția)
Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)
Datorii la bugetul de stat petridean petridean sunt administrator la sc gilema service aiud,si am datorii la stat in val. de 31000 lei,ele s-au adunat din 2006.V-as ruga sa-mi spuneti ce este de ... (vezi toată discuția)