avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa bransare alimentare cu apa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa bransare alimentare cu apa

Taxa pentru bransarea consumatorilor casnici cum se stabileste si care este pretul platit de un contribuabil, in cazul in care primaria nu are serviciul de alimentare cu apa infiintat?!

Alte discuții în legătură

Am cumpărat de la un dezvoltător o casa. in curte suntem 6 ... Szekely Barna Szekely Barna Am cumpărat de la un dezvoltător o casa. In curte suntem 6 locatari. Parte comuna fiind accesul auto. Am făcut contrat individual la primărie ptr gunoi. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu serviciul de alimentare cu apa! Angela M Angela M In urma cu aproximativ 5 luni serviciul de alimentare cu apa din orasul in care locuiesc a fost preluat, nu stiu daca prin privatizare sau doar gestionare, de ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ma puna sa platesc alta documentatie ca si cum as dori acum sa introduc apa curenta potabila avand deja un contract incheiat ? iulianalexandru19 iulianalexandru19 In luna Iulie , anul 2007 , am incheiat un contract de bransare si utilizare a serviciilor publice alimentare cu apa cu primaria . Avand apometru verificat ... (vezi toată discuția)