avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura intocmita dupa mai multe bonuri fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura intocmita dupa mai multe bonuri fiscale

Va rog sa ma ajutati; am urmatoare situatie:
-am achizitionat materiale de constructii de la un depozit in mai multe zile diferite intr-o luna , si de fiecare data mi-a emis bon fiscal , apoi la sfarsitul lunii mi-a intocmit o singura factura conform bonurilor , de ex. am bon pe data 05.10 , 06.10, 07.10 apoi o singura factura pe data de 25.10, cum inregistrez factura cu bonurile, plata s-a facut cu fiecare bon in parte. (folosesc tva la incasare);
multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contari bonuri fiscale mamon mamon Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele: Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea bonurilor fiscale iaurel iaurel Buna ziua! Am o intreprindere individuala. Referitor la inregistrarea bonurilor fiscale, as vrea sa stiu urmatoarele: -daca mai exista limita de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)