avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN si avize pentru centru educational
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN si avize pentru centru educational

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii:
1.Am o firma deschisa in anul 2005 cu un cod Caen principal 4642. In secundar momentan detin pe langa alte coduri caen si: 8551;8552; 8560; 5590. Avand aceste coduri in secundar imi pot desfasura activitatea de centru educational in cadrul caruia se vor tine ateliere,workshop-uri, cursuri pentru copii? Mentionez ca activitatea principala 4642 nu o mai desfasor (nu stiu daca in viitor o voi mai desfasura).
2.Ce vize imi sunt necesare si daca cunoasteti ce acte sa pregatesc pentru ele sau unde sa ma adresez (pompieri, sanepid,primarie, etc).
3. Care ar fi ordinea in care ar trebui sa procedez: prima data merg dupa avize (sa vad daca le pot obtine), mai apoi inregistrez codul CAEN, sau invers?
Am spatiul inchiriat deja.

Cu multumiri,

Alte discuții în legătură

Avize necesare functionarii unui mic atelier de tamplarie dragavei dragavei Suntem un ONG care a infiintat recent,cu ajutorul unor fonduri europene,un mic atelier de tamplarie destinat sustinerii si promovarii mestesugurilor.Acesta ... (vezi toată discuția)
Centru educational RalucaStefania RalucaStefania Buna ziua. Urmează sa deschidem un Centru Educational pe care, la un moment dat am vrea sa îl acredităm. Momentan vrem sa îl deschidem doar in stadiul de ... (vezi toată discuția)
Cod caen intreprindere individuala joe black joe black Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri CAEN : 8559 - Alte forme de invatamant n.c.a. (cod principal) 8552 - Invatamant in ... (vezi toată discuția)