avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Centru Educational
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Centru Educational

Buna ziua.
Urmează sa deschidem un Centru Educational pe care, la un moment dat am vrea sa îl acredităm.
Momentan vrem sa îl deschidem doar in stadiul de Centru Educational.
Firma este înființata ca SRL, avem cod CAEN 8559 ca domeniu principal de activitate. Întrebarea mea este: ce autorizații am nevoie pentru a-mi putea începe activitatea?
Spațiul in care urmează sa ne desfășuram activitatea este o casa închiriată de la o persoana fizica pe firma. Am nevoie de vreun document semnat de vecini? Va multumesc tare mult!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
RalucaStefania, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen si avize pentru centru educational RamonaRac RamonaRac Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: 1.Am o firma deschisa in anul 2005 cu un cod Caen principal 4642. In secundar momentan detin pe ... (vezi toată discuția)
Deschidere scoala si studio de machiaj alexandraleu alexandraleu Buna ziua, Avem o firma infiintata in anul 2013, in domeniul constructiilor, pe care dorim sa o transformam intr-o scoala si studio de machiaj / coafor. ... (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)