Buna seara.
In data de 24-09-2015, am fost tamponat din spate de catre un conducator auto din BZ, pe raza orasului Bragadiru. Respectivul avea RCA , la Carpatica Asig, am convenit sa incheiem constatarea amiabila, am incheiat-o apoi fiecare si-a vazut de drumul lui. Am sunat la Carpatica pt. programare de constatare dauna, m-au programat peste o saptamana, dar m-au conditionat sa-l sun pe cel vinovat sa vina si el cu masina pt. constatare, le-am explicat ca domnul respectiv este din BZ si ca ar fi bine daca ar face constatarea in BZ la Carpatica de acolo( idee data de mine), l-am sunat pe om a zis ca se va programa, lucru pe care la si facut, a fost si la constatare inaintea mea, ca asa mi-au zis cei de la Carpatica.
M-am dus la constatare dauna la serviceul din str. Racari, asa cum m-am programat, am completat ce era de completat, iar agentul constatator imi spune ca cel din BZ, nu a fost la constatare, eu sustin ca omul a fost, agentul spune ca nu, ai dau nr. de tel. al celui din BZ, suna si-mi spune ca nu raspunde, sun de pe tel. meu si raspunde, ai dau tel. agentului vorbesc, pana la urma se convinge ca a fost.
Depun cererile necesare dosarului de dauna si atasez suplimentar si foto facute de mine la locul accidentului cu masinile avariate si mentionez ca am si inregistrarea video, deoarece am echpat masina cu camera video.
Agentul imi lasa un nr. de tel. de al lui cica si ca voi fi anuntat de aprobarea dosarului.
Mentionez ca am optat pt. reparatia masinii in regim regie proprie.
A trecut aproape o luna si ma anuntat ca sa aprobat pt. reparatie suma de 1400 lei , reparatia reala a masinii fiind undeva la 3000 ron, zic sa nu ma mai lungesc cu contestatii accept suma, ma duc la sucursala Carpatica Unirea cu extras de cont in care sa-mi fie virati banii, completez si acolo o cerere si mi se comunica ca banii vor fi virati in termen de 10 zile, zic ok si astept 10 zile, 15, zile, nimic, sun intreb mi-se spuna ca saptamina viitoare sigur vireaza banii, astept si iar nimic, sun, zice ca dosarul este la financiar ca este la ultima semnatura si ca mai mult ca sigur saptamana viitoare am banii, astept si iar nimic, sun intreb imi spuna ca banii s-au virat dar apar in cont peste o zi, verific contul si iar nimic, vreau sa sun dar nu mai dau de nimeni la Carpatica, programul s-a terminat.
Va rog spuneti-mi exista vre-un termen legal ca asiguratorul sa vireze banii in cont?
Nu mai suport minciunile pe care le primesc la telefon!
Ce pot face, deoarece cele 10 zile s-au transformat in 30?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
mariuselectric , utilizator
22:47, 24 Noiembrie 2015