Buan ziua,
Am si eu un caz de discutat, am un srl care a livart marfa catre un al srl, exista un contract intre noi dar nu au fost lasete garantie nici B.O, nici file CEC. Dupa ce le-am dat marfa de 25.000 ron si au vanduto nu vor sa ne mai dea banii, conform noii legi a falimentului pot cere falimentul in cazul in care au debite catre noi mai mari de 30.000 ron pt ca s-a modificat plafonul( daca gresesc va rog sa-mi spuneti), ce pot face inafara de ai da in judecata pe parte civila unde procesul va dura cel putin 2 ani timp in care daca sunt baieti destepti mai dau 2 tepe dinastea si dupa care vand firma la persoane care se ocupa de asa ceva si raman cu buza umflata pt ca nu mai pot sa recuperez nimic.
As vrea asa stiu pot depune plangere penala pentru savarsirea infarctiunii de inselaciune sau nu.
incercati cu o actiune intemeiata pe dispozitiile OUG 119/2007 , in vederea recuperarii creantei .
in prealabil , trimiteti prin avocatul dvs invitatie la conciliere directa .
Fila cec anulata
melyse01
Vreau sa fac o plangare penala impotriva unui client care mi-a dat pentru marfa ridicata o fila CEC anulata fiind si in interdictie bancara. Ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)