avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune sau nu?

Buan ziua,
Am si eu un caz de discutat, am un srl care a livart marfa catre un al srl, exista un contract intre noi dar nu au fost lasete garantie nici B.O, nici file CEC. Dupa ce le-am dat marfa de 25.000 ron si au vanduto nu vor sa ne mai dea banii, conform noii legi a falimentului pot cere falimentul in cazul in care au debite catre noi mai mari de 30.000 ron pt ca s-a modificat plafonul( daca gresesc va rog sa-mi spuneti), ce pot face inafara de ai da in judecata pe parte civila unde procesul va dura cel putin 2 ani timp in care daca sunt baieti destepti mai dau 2 tepe dinastea si dupa care vand firma la persoane care se ocupa de asa ceva si raman cu buza umflata pt ca nu mai pot sa recuperez nimic.
As vrea asa stiu pot depune plangere penala pentru savarsirea infarctiunii de inselaciune sau nu.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 00:51, 24 Iulie 2009
incercati cu o actiune intemeiata pe dispozitiile OUG 119/2007 , in vederea recuperarii creantei .
in prealabil , trimiteti prin avocatul dvs invitatie la conciliere directa .
Da va multumesc, insa nu pot depune si plangere penala pentru inselaciune?
Cand ati predat marfa ati semnat vreun proces verbal de predare-primire?
Daca ati dat marfa doar pe vorbe si nu exista nicio dovada ca a primit marfa nu puteti face plangere penala.
Marfa a fost data doar pe baza de factura fiscala cu termen de scadenta.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bună seara o întrebare la câte dosare se poate face închisoare ... Dana00000 Dana00000 Bună seara o întrebare la câte dosare se poate face închisoare pt țepe înșelătorie mulțumesc. (vezi toată discuția)
Care ar putea fi incadrarea? ENGFULL ENGFULL o SC are / a avut .... relatii contractuale cu o alta SC care insa a creat numai probleme .... de fapt as zice ca prb sunt create de administratorii acelei ... (vezi toată discuția)
Fila cec anulata melyse01 melyse01 Vreau sa fac o plangare penala impotriva unui client care mi-a dat pentru marfa ridicata o fila CEC anulata fiind si in interdictie bancara. Ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)