avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis SUSPENDAT de catre un echipaj de politie si nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis SUSPENDAT de catre un echipaj de politie si nu de rutiera

Salut.
In data de 9.10.2015 am fost prins de catre un echipaj de politie "circuland" (ca defapt stationam in fata unui magazin) cu numere provizorii expirate..
A urmat o seara alba fiind dus la sectie.. declaratii.. etc
Nu aveam actelea mine nici permisul.. mi-a fost eliberata o DOVADA DE CIRCULATIE de 15 zile iar dupa care suspendarea permisului pe 30 de zile. Neavand permisul la mine mi sa comunicat sa predau permisul in 5 zile la udriste..
A 3a zi am fost si am predat permisul..
INTREBARE: SE POATE ELIBERA DOVADA DE CIRCULATIE DACA EU NU LE AM DAT PERMISUL ? ( NU IL AVEAM LA MINE )?

De atunci pana acum a trecut 1luna jumate nu am fost contactat de nimeni.. am fost la politie ei nu aveau nimic pe numele meu am fost trimis la udriste si nici acolo nu aparea nimic pe numele meu.. am fost trimis la parchet.. la parchet nu am putut intra neavand program cu sectorul meu decat luni si joi.. de curiozitate ma duc la sectia de politie si insist.. "doamna haideti sa cautam ca aici la sectie mi sa facut dosarul.." in cele din urma da un telefon si imi spune numarul de dosar si ca mai multe informatii la parchet..

Urmeaza sa merg luni.. dar ca idee ce ma paste? Ma poate ajuta cineva cu niste pasi de urmat..
Suspendarea permisului expira pe 24.11.2015.. eu ce fac ma duc sa ridic permisul sau nu?
2. Daca nu cum pot obine o dovada de circulatie pe 30 de zile?(repet a trecut 1 luna jumate de la eveniment).. stiam ceva de un certificat de grefa.. dar nu stiu de unde .. cum se obtine si unde merg cu el..
3.Daca merg luni la parchet.. acolo il voi gasi pe procuror? Pentru ca eu nu am fost contactat de nimeni..

Si ca idee am fost prinsa 500m de casa.. iar dupa 3 zile sa inmatriculat si masina... asa ghinion..

Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva.. si chiar si un avocat care crede ca se poate ocupa de cazul meu sa termin cat mai repede cu asta.. astept pareri/sfaturi si propuneri ..

O zi buna,

Alte discuții în legătură

Dosar penal fabianop fabianop Buna ziua, si sarbatori fericite, Am si eu o mica problema in octombrie 2018 am fost prins in trafic cu numarul de inmatriculat expirat, si bine inteles ca mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum aflu daca s-a aprobat la parchet cererea de prelungire ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua! Cum aflu daca s-a aprobat la Parchet cererea de prelungire a dovezii de circulatie? Am trimis acum 5 zile, respectiv pe data de 20.10.2023, toate ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat geo_blondu geo_blondu buna seara. in aprilie m-i sa suspendat permisul deoarece am trecut pe culoarea rosie a semaforului. m-i s-a eliberat o dovada cu drept de circulatie pentru 15 ... (vezi toată discuția)