avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Cum aflu daca s-a aprobat la Parchet ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Cum aflu daca s-a aprobat la Parchet cererea de prelungire ...

Buna ziua! Cum aflu daca s-a aprobat la Parchet cererea de prelungire a dovezii de circulatie? Am trimis acum 5 zile, respectiv pe data de 20.10.2023, toate documentele necesare pe adresa de email a Parchetului (Sector 4), insa nu am primit nicio rezolutie. Am sunat la Udriste, insa nu raspunde nimeni, iar la Parchet mi-au spus ca vor trimite rezolutia la Udriste si ulterior voi merge la Ghiseul 6 pentru completarea dovezii in vederea prelungirii. Cum pot afla in acest caz daca cererea a fost aprobata? In doua zile expira dovada de circulatie. Mentionez ca am dat si mail catre Brigada Rutiera, insa termenul de solutionare este de 30 de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2023
andreea16099, utilizator
Mergeti la Udriste.
angajati un avocat
Multumesc, am mers la Udriste si mi-au spus ca dosarul meu a ajuns la Parchetul Sector 3, desi cererea mea s-a depus catre Parchetul Sector 4, asa cum mi-a spus politistul sa o depun. Am depus din nou cererea ieri catre Parchetul Sector 3. Aveti idee in cat timp se va elibera? Dovada expira maine, am sanse sa fie prleungita pana maine?
Multumesc, am mers la Udriste si mi-au spus ca dosarul meu a ajuns la Parchetul Sector 3, desi cererea mea s-a depus catre Parchetul Sector 4, asa cum mi-a spus politistul sa o depun. Am depus din nou cererea ieri catre Parchetul Sector 3. Aveti idee in cat timp se va elibera? Dovada expira maine, am sanse sa fie prleungita pana maine?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la Udriste.

Cred ca dureaza cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce anume ar trebui sa scriu in cerere astfel incat procurorul sa imi elibereze o dovada de circulatie si in cat timp se solutioneaza un dosar penal? Nicolae2311 Nicolae2311 Buna ziua, am si eu o problema. Am fost oprit de un ag. de la politia rutiera care pretindea ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, mi-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat in alt judet marius-3532 marius-3532 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul pe raza judetului Sibiu (eu fiind domiciliat in Bucuresti). Am contestat PV-ul si m-am dus cu certificatul de grefa ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie parchet Ene  Dragos Ene Dragos Depistat conducaand cu permisul suspendat ,in faza de urmarire penala am facut cerere la parchet pentru a imi elibera dovada cu drept de circulatie pe durata ... (vezi toată discuția)