Sogard a scris:
Depistat conducaand cu permisul suspendat ,in faza de urmarire penala am facut cerere la parchet pentru a imi elibera dovada cu drept de circulatie pe durata UP`ului,dovada valabila 30 de zile...prima cerere a fost aprobata ,am avut dovadata cu drept de circulatie 30 de zile ,la expirarea acesteia am facut alta cerere de prelungire inca 30 de zile si a fost respinsa.Daca fac din nou?ma gandesc ca poate a fost umpic in toane proaste procurorul de data asta (prima data a fost o procuroare care a dat cu drept de circulatie).Sa mai fac o cerere?Sa cer audienta la un procuror ?sfat?pareri ?
Aveti dosar penal in baza art 86 al 2,caz in care dovada se elibereaza fara valabilitate,si prelungirea in aceste cazuri este imposibila in viziunea ICCJ(RIL nr. 1 din 15 martie 2010),desi din interpretarea dispozitiilor legale nu reiese acest lucru, au existat parchete si instante care au prelungit si dovezi fara valabilitate.Insa dupa acea data decizia Inaltei Porti este oblogatorie,asa ca nu cred ca se mai prelungesc dovezi fara drept de circulatie!