avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare

Din 2011 locuiesc cu forme legale impreuna cu tatal meu la o adresa unde sunt 2 imobile.La aceasta adresa este proprietar tatal meu si sora sa. Ca urmare a unor neantelegeri, tatal meu doreste sa ma evacueze . De 2 ani imi creaza tot felul de neplaceri ,formuland numeroase plangeri penale impotriva mea ,solutionate cu nup.Neantelegerile au inceput dupa ce am terminat de refacut unul din cele doua imobile iar tatal meu doreste cu orice pret evacuarea mea pentru a putea inchiria imobilul refacut . Anul acesta am inaintat actiune impotriva lui in vederea recuperarii investiei facute in imobilui mentionat deoarece nu am posibilitati sa plec de pe proprietatea lor. in data de 19.11.2015 am primit o recomandata prin care imi aduce la cunostinta sa evacuez locuinta in termen de 5 zile ,in baza art. 1038 ncpc . mentionez ca instiintarea nu are antetul unei institutii ,nici stampila ..nimic .doar semnatura lui si a matusii mele ( aceasta semnatura este falsificata ) . va rog frumos sfatuiti-ma ce pot sa fac . Multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanNicolau , utilizator 09:35, 22 Noiembrie 2015
Ati solicitat drept de retentie asupra imobilului pana la primirea banilor investiti ?
Multumesc pt intrebare . nu am solicitat deoarece nu am stiut de acest lucru .acum este tardiv sa solicit ?
In ce stadiu este dosarul pe care il aveti pe rol ?
fond . data inregistrarii 09.07.2015 .astept termen
Art. 204 Cpr civ - Modificarea cererii de chemare în judecată
(1) Reclamantul poate să-şi modifice cererea şi să propună noi dovezi, sub sancţiunea decăderii, numai până la primul termen la care acesta este legal citat. În acest caz, instanţa dispune amânarea pricinii şi comunicarea cererii modificate pârâtului, în vederea formulării întâmpinării, care, sub sancţiunea decăderii, va fi depusă cu cel puţin 10 zile înaintea termenului fixat, urmând a fi cercetată de reclamant la dosarul cauzei.

Alte discuții în legătură

Cererea de actiune in instanta annahm11 annahm11 Buna seara, Dupa ce a fost depusa cererea de actiune in instanta, se mai poate adauga la nomenclatorul paratilor inca o institutie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Depunere raspuns la intampinare dupa modificare cerere cf. art. 204 alin.(1) c.p.civ. Alin Ursu Alin Ursu Buna, Am o nelamurire cu privire la prevederile art. 204 alin. (1) C.proc.civ. Acesta spune: \\"[i]Art. 204: Modificarea cererii de chemare în ... (vezi toată discuția)
Posibilitate modificare actiune initiala ContSters369643 ContSters369643 Am chemat in judecata coproprietarii , in vederea demolarii unei anexe ce se afla pe terenul ramas in indiviziune dupa partajul judiciar . Cauza a fost ... (vezi toată discuția)