avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestare amenda data de judecator pt. peturbarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestare amenda data de judecator pt. peturbarea judecatii

Se poate contesta amenda data de judecator daca am perturbat pe buna dreptate linistea in sala de judecata.
Dreptul la contestatie il aveti dar daca amenda s-a dat pentru motive temeinice e complicata situatia.
Puteti insa incerca ca o alta amenda nu va da daca o contestati,
Cum se contesta astfel de amenzi? Sa zicem ca i-am zis procuroarei "la 25 de ani de la revolutie acuzati fara probe! fara probe! sa-ti crape obrazul de rusine! esti platita degeaba"
Redactarea motivatiei va apartine exclusiv.
Se pot gasi multe argumentari dar numai dvs. aveti dreptul de a va formula apararea.
Puteti cere anularea sau reducerea amenzii în termen de 10 zile de la comunicarea încheierii de amendare.
Cererea de anulare sau de reducere a amenzii aplicate prin încheiere, va fi soluţionată de un alt complet, prin încheiere.
Manifestările ireverenţioase faţă de judecător sau procuror se sanctioneaza cu amenda judiciara, va recomand sa aveti o atitudine decenta in sala de judecata pe viitor, aceste iesiri necontrolate nu va ajuta la nimic, concentrati-va mai mult pe o aparare eficenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă judiciară foarte mare pentru neprezentare ca martor la proces. ce e de făcut dacă eu nu am fost citat? Codrin-paul Codrin-paul Buna ziua,va rog sa ma ajutați intr o speța,astăzi am primit in posta de la judecătorie un plic in care am de plătit o amenda judiciara de 5000 RON ... (vezi toată discuția)
Amendare martor Claudiu9999 Claudiu9999 Buna seara,cu putin timp in urma am fost la tribunal impreuna cu martorul ,dar cand am ajuns acolo am constatat ca trebuia sa fim cu o ora mai devreme,deşi ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda penala emisa de catre procuror stefimit stefimit Buna seara ! Va rog sa-mi spuneti daca si unde se poate contesta o amenda penala emisa printr-o ordonanta de catre procuror? Este un caz pe care doresc sa-l ... (vezi toată discuția)