avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intocmire documente servicii web-design si SEO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intocmire documente servicii web-design si SEO

Buna ziua, a-si dori sa stiu cum a-si putea compune un contract corect legislativ, pt firma mea de web-design, care sa contina serviciul de creare portal web si adresa de e-mail personalizata, un contract de intretinere pe un an de zile si serviciu de promovare SEO (Search engine optimization). Serviciile sunt adresate unei firme.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
ContSters374136, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii semnat pe 12 luni, dupa 2 luni nu mai plateste! ce pot face? M4V3RiCk_ M4V3RiCk_ Salut ! Detin o mica firma de IT, si de curand lucrez pe SEO (Search Engine Optimization). Practic promovare in google dupa cuvinte cheie. Am incheiat cu ... (vezi toată discuția)
Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa samm20 samm20 Salutare, Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development. Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)