avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs referent II studii medii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs referent II studii medii

Pentru a participa la un concurs ce se organizeaza pentru ocuparea unui post contractual de referent II , in cadrul Evidentei persoanelor, daca una dintre conditii este "are vechimea in specialitatea studiilor "iar eu am terminat un liceu cu diploma de bacalaureat in profilul Tehnician in activitati economice si am lucrat pe post de vanzatoare dar in contractul de munca nu stiu din ce motiv am fost inregistrata ca REFERENT . E posibil sa mi se respinga dosarul de participare la concurs din acest motiv? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:37, 25 Noiembrie 2015
Ce studii se solicita pentru ocuparea acelui post?
Se cere studii medii, numai liceul cu diploma de bacalaureat.
In acest caz, studiile absolvite va da posibilitatea sa participati la concurs.
Multumesc pentru raspuns, dar totusi de la primaria din localitate mi sa spus ca e posibil sa mi se respinga dosarul din cauza celor scrise in contractul de munca mai exact, am fost incadrata pe postul de referent la o firma care avea ca obiect principal comert cu amanuntul, care intre timp sa dizolvat ,iar doamna decretar de primarie mia spus sa aduc o adeverinta in care sa se specifice ca am vechime minim 6 luni in domeniul studiilor terminate eu nu stiu de unde as putea lua o asfel de adeverinta, am adus de la ITM un extract din revisal si atat dar mi se spune ca nu e bun ceia ce am depus la dosar, nu mai inteleg nimic, va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Este vorba despre studii si nu despre functia ocupata.

Fostul angajator va poate elibera un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.

Alte discuții în legătură

Buna seara speta este urmatoarea: se organizeaza concurs pentru ... Catalin2906 Catalin2906 Buna seara Speta este urmatoarea: Se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de referent IA (studii medii) in cadrul structurii financiar contabile ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru un post de pe o pozitie supracalificata doinadavidescu doinadavidescu Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea unui post de tehnician chimist, in cadrul unei universitati tehnice, de pe o pozitie supracalificata. Postul ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate poetul poetul va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru a participa la un concurs pentru functie publica de referent cls III superior este normal ca doua conditii sa fie ... (vezi toată discuția)