avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Legislatie organizare evenimente, concerte
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Legislatie organizare evenimente, concerte

Buna ziua. As dori sa stiu daca in legatura cu organizarea de evenimente culturale in incinte private (nu spatii publice) exista o lege sau hotarare de guvern care sa le reglementeze. In principiu ma intereseaza obligatiile organizatorilor de astfel de evenimente. De asemenea, daca exista un act legislativ care sa reglementeze inchirierea spatiului respectiv in vederea organizarii evenimentului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 16 Mai 2018
Daca va referiti la organizarea unui astfel de eveniment in familie/ intre prieteni, etc. intr-o locatie privata, nu este o legislatie specifica.
Atentie insa la numarul de persoane, sa nu se creeze aglomerari de persoane. Ma refer aici, ca exemplu, la o nunta/ botez/ onomastica, etc. cu sute de invitati, sa zicem intr-un castel, proprietatea a organizatorului.
Daca evenimentul este organizat (chiar de catre o persoana privata) intr-un spatiu inchiriat/ spatiu public/ intr-un spatiu definit ca cel din paragraful de mai sus, se aplica legislatia nationala, respectiv Legea nr.307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Bună ziua! Referitor la acest subiect. Sunt reglementari legale privind spațiul minim care trebuie sa fie alocat pentru un invitat? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
frasie_ovidiu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salile de spectacole sunt construite prin proiect (conform normativelor de proiectare) pentru o anume capacitate/ locuri. Avizul/ autorizatia ISU se emite in fucntie de capacitatea incintei unde se organizeaza spectacolul.
Nu mai postati subiecte noi in discutii deja deschise. Ingreunati munca celui care doreste sa comenteze si este nevoit sa parcurga vechea discutie. Timpul este pretios.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti acest link :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie/aviz isu cata_tom cata_tom Buna ziua, pentru un spatiu in chirie(o camera), spatiu pentru birou, in care se desfasoara activitatea de web-design si programare web, este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala pentru organizare evenimente Lupisor Lupisor Am un ONG, are 4 ani peste 200 de proiecte organizate. In statut am trecut ca una dintre actiunile prevazute este si infiintarea unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)
Aviz isu LucicaBuzea LucicaBuzea Buna seara.Am si eu o intrebare,pentru care va multumesc anticipat.O societate comerciala cu un nr de 4 angajati care-si desfasoara activitatea(comert )intr-un ... (vezi toată discuția)