avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere bon fiscal

Tin contabilitatea la o societate de prestari servicii. Serviciile 99% sunt achitate prin banca. Totusi mai am 2-10 incasari prin casa de la as.de proprietari care nu vor sa plateasca serviciile prin banca, numai cu numerar.
Intrebare:
Este obligatoriu ca firma sa achizitioneze casa de marcat (pentru a emite bon fiscal) sau se poate in continuare cu emiterea facturii si a chitantei de incasare?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:57, 24 Noiembrie 2015
Nu trebuie sa folositi casa de marcat in cazul strict descris de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat, nelamurire alina240 alina240 Buna ziua. Am o firma cu obiect de activitate prestari servicii, serviciile sunt prestate si catre persoane juridice si catre persoane fizice. Desigur detin ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau chitanta? stanceni stanceni Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)