avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala agresiune + Contestatie amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala agresiune + Contestatie amenda

Buna seara,

Vreau sa stiu daca puteti sa ma ajutati cu urmatorul caz si care sunt pasii de parcurs:

1. Am imprumutat cu niste bani pe un asa zis 'prieten' fiind si vecin pe acelasi etaj, unde treptat tot cerand bani de la mine a ajuns sa-mi datoreze 300 euro, 900 lei si un laptop (am factura la el, e cumparat nou de acum cateva luni).
2. Acum seara am mers sa fac niste cumparaturi si-l vad din intamplare din strada pe el cu prietena lui jucand la jocuri la casa pariurilor.
3. Am intrat inauntru si i-am intrebat ce fac? Adica de jocuri de noroc au bani, dar sa-mi inapoiezi mie datoria nu., ce se intampla aici!! La care el m-a scos mai mult impins afara, amenintandu-ma ca daca mai odata ii zic ceva de bani, are el grija de mine!
4. Sun la politie, au venit cam in 15 minute povestesc cele intamplate si nu au facut nimic. Mi-au zis ca daca trebuie sa fac ceva, sa-l dau in judecata pe civil.
5. Dupa vreo o ora il sun, fiindca m-o sters si de la prieteni pe facebook si neavand cum sa-i trimit un mesaj, cum ca ce are de gand sa faca!? La care el imi spune ca vine la mine acasa sa-mi zica.
6. Vine si bate la mine la usa fac greseala de ai deschide, unde a incercat sa intre cu forta sa ma agreseze. Am inceput sa zbier si cand vecinii au inceput sa iasa pe hol, el a plecat., moment in care si eu am inchis usa.
7. Sun la 112, ma transfera la politie si vin din nou cei 2 agenti, care au venit si prima oara.
8. Ne urca pe amandoi in masina, ne duce la sectie unde agentii ne-au intocmit la amandoi amenzi de 300 lei!

Motivul in cazul meu nu mi-l amintesc bine, nici nu am luat foaia de amenda, ziceau ceva de participare, instigare la scandal.!! Ca mi s-a facut negru in fata ochilor si pur si simplu numai intelegeam nimic din ce ziceau agentii acolo!

Pai cum e posibil asa ceva? Adica eu victima sa iau amenda ca am cerut ajutor?? M-am negat sa semnez si am plecat.

Pe alta parte cum il pot denunta pe individ, ca a incercat sa intre cu forta la mine in casa? Din cate am inteles laptop-ul meu la lasat la amanet pentru bani, cum as putea sa-l recuperez?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2015
Vili82, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vili82 , utilizator 22:20, 24 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini violenti chivas314159 chivas314159 Salut, Asta nu am crezut ca se poate intampla. M-am trezit zilele trecute cu o cucuoana vecina de scara care zbiera de la apartament, nu i-am zis nimic si ... (vezi toată discuția)
Politia romana, pentru a apara interesul si paza publica, sau niste organe care abuzeaza de puterea pe care legea le-o ofera? parlucian parlucian Azi noapte am trecut printr-o intamplare nefericita. Nu vreau sa lungesc prea mult, dar treburile s-au intamplat cam in felul urmator. Ieri a fost ziua mea de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt vatamare corporala usoara diana0andreea diana0andreea Buna ziua, ma numesc Diana si pana in urma cu 2 zile am locuit in gazda, fara forme legale undeva pe la Progresului. Din varii motive (imi cerea intr-una bani; ... (vezi toată discuția)