avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Lamurire - gradul 2 invaliditate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Lamurire - gradul 2 invaliditate

Buna ziua! Diagnosticat cu gradul 2 de handicap (deficienta functionala accentuata - cod handicap 3-auditiv, permanent). Poate fi scutit de la plata impozitului auto, ''Taxa de mediu'', rovignieta, sau nu beneficiaza de aceste drepturi?!
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2015
iosifgeorge, utilizator

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Diana12344 Diana12344 Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Doresc sa aflu ce facilitati am. (vezi toată discuția)
Scutire la impozitul pe venitul din salariu Hanas Hanas As dori sa stiu daca o persoana cu gradul 2 de handicap este scutit de impozit pe salar . (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)