avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctionarea pentru inceperea unei constructii fara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctionarea pentru inceperea unei constructii fara Autorizatie de constructie

Buna ziua,

Daca am incepul lucrarile la o constructie, in conditiile in care am Certificat de urbanism, nu am inca avizele specificate in acest certificat (de la ISU, Mediu ...), am fost amendat de Primarie ca am inceput lucrarile fara Autorizatie de constructie, am oprit lucrarile, se poate sa fiu amendat si de ISU, Mediu s.a.m.d?
Eu consider ca am facut o singura fapta, inceperea lucrarilor fara Autorizatie de constructie, Am facut mai multe fapte care constituie contraventie, adica am inceput sa construiesc fara aviz ISU, am inceput sa construiesc fara aviz de la mediu ...?
Pot fi amendat de toate institutiile de la care trebuia sa obtin acordul conform Certificatului de urbanism?

Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Aviz isu nesolicitat in certificatul de urbanism dodonica dodonica Buna ziua! Am solicitat de la primarie certificat de urbanism pentru amenajare unui pod rezultat in urma constructiei. Am primit certificatul de urbanism,si ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate constructie balcon din 1996 ad75ria ad75ria In anul 1997 am achizitionat un apartament situat la parter, apartament care are un balcon construit de vechiul proprietar.In 1996 constructia a inceput fara ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru inceperea unei constructi fara autorizatie de construire cristimarian cristimarian am o mare problema sunt copropietar la un teren si am inceput sa fac o constructie pentru inceput am obtinut certificat de urbanism si aproape toate avizele am ... (vezi toată discuția)