avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Restanta fantoma
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Restanta fantoma

Buna seara
Am incercat sa scot de la o banca un card avantaj dar mi se spune ca nu pot pentru ca in baza de date figurez cu o restanta de 13 ron de 71 zile fara sa imi spuna ce fel de restanta e sau la care banca.Am zis ca am uitat eu ceva dar mergand la singurele banci la care am card (ING si BRD) mi se spune ca nu am nici un fel de datorii sau sunt la 0 (zero) Unde ma pot interesa despre ce este vorba pentru ca sunt sigur ca este o greseala dar pentru asta eu nu pot lua alt credit..
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:36, 25 Noiembrie 2015
Puteti obtine informatii de la Biroul de credit.
[ link extern ]

4. Cum pot obţine date referitoare la propria persoană de la Biroul de Credit?

Pentru eliberarea situaţiei proprii - Situaţia înscrierii la Biroul de Credit, în temeiul dreptului de acces la date prevăzut de Legea 677/2001, trebuie să adresaţi în scris către Biroul de Credit o cerere datată şi semnată, la care sa anexaţi o copie lizibila după actul de identitate (buletin sau carte de identitate) şi, după caz, dovada plăţii serviciului solicitat. Puteţi trimite această cerere, însoţită de actul de identitate şi daca este cazul de documentul de plată (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa noastră poştală sau la adresa de e-mail*): situatie@birouldecredit.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog! Dulu Dulu Buna ziua. Poate cineva sa imi spuna, daca in cazul neplatii unor carduri de nevoie personale, ultima rata platita in 2007-2008, cand se prescriu, care sunt ... (vezi toată discuția)
Rau-platnic la banca alecsiamatei alecsiamatei In urma cu 4-5 ani am facut o descoperire de cont pe care nu am reusit sa o achit la timp. Ulterior, creditul a fost preluat de altcineva si a fost platit. ... (vezi toată discuția)
Rate achitate la zi, banca le vede restante, raportare in biroul credite distroe distroe Buna ziua. Avem un credit de nevoi personale fara ipoteca, in euro, la care am achitat rata luna de luna fara intarzieri mai mari de cateva zile. La una din ... (vezi toată discuția)