vandreea a scris:
... Eu nu vreau un raspuns la intrebarea "De ce s-a sistat caldura?" ca de acest lucru am reusit sa ma prind singura, eu am nevoie de un temei de drept care sa ma faca sa inteleg care sunt conditiile in care se sisteaza si nu motivul.
Sa nu ma faceti sa rad ! Motivul si conditiile le gasiti in contractul de furnizare a apei potabile incheiat intre asociatia de proprietari si Apa Nova... De altfel fiecare contract de furnizare a unei utilitati are prevazut un punct special ibn acest sens. De obicei furnizorii mai notifica asociatiile ca datorita debitelor, daca in urmatoarele... zile nu se achita restanta, se sisteaza furnizarea... Probabil ca asa s-a intamplat dar cine sa raspunda?
Mai multe nu am cum sa va raspund. Poate aveti acces la contractul asociatiei, poate vedeti si notificarea si clarificati lucrurile.
Pentru urgentarea furnizarii apei, faceti presiune pe cei doi proprietari rau-platnici, poate platesc ceva mai consistent, apoi mergeti la furnizor, o sa trebuiasca sa achitati pe langa debitul la apa-canal si "deschiderea" sau rebransarea la retea - xa asa au obiceiul marii furnizori.
Multa bafta!