Bună seara, vă rog mult să ma ajutaţi şi pe mine cu o lămurire legată de următoarea situaţie. Sunt parte într-un proces civil. pentru care astăzi trebuia sa se dea sentinţa. Cazul s-a judecat pe fond în urmă cu o săptămână, iar în încheierea de şedinţă scria: "Amână pronunţarea la 26.11.2015 pentru a se depune la dosar concluzii scrise". Avocatul meu a depus acele concluzii ieri, iar astăzi ar fi trebuit sa se dea pronunţarea. Pe portalul instanţelor nu a aparut, insă, nimic până acum. Ce poate să insemne asta? Sunt destul de ingrijorata, este prima oara cand sunt parte intr-un proces si nu am reusit sa iau legatura cu avocatul sa-mi spuna ce semnificaţie are faptul ca nu s-a afişat până acum nimic. Vă mulţumesc mult
Va mulţumesc mult. Sunt destul de îngrijorată pentru că la instanţa respectivă sistemul IT este foarte bine pus la punct, după ce se depune la dosar un document, în câteva minute el apare pe site ca fiind depus. Cu scuzele de rigoare, aş vrea să vă mai întreb dacă pronunţarea se citeşte, de regulă, şi în şedinţa de judecată sau apare doar pe site (procesul este în altă localitate decât cea unde locuiesc eu şi nu am fost). Vă mulţumesc mult