avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de sustinere a familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de sustinere a familiei

mentionez de la inceput ca sunt casatorit ,am 2 fetite de 5respectiv 7 ani si locuim impreuna cu mama.locuinta e pe numelei ei.nu detin pozitie agricola.tot ce am pe numele meu trecut e un autoturism logan care in decembrie anul acesta face 10 ani vechime.in prezent venitul este alocatia de stat de 168 lei si pensia mamei de 400 lei.as dori sa aflu daca pot beneficia de alocatia de sustinere dupa ce autoturismul va trece de 10 ani,si daca da cat va fi cuantumul?vamultumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:41, 27 Noiembrie 2015
Cititi pe:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie complementara stefanbb stefanbb buna ziua pot sa primesc alocatie complementara daca avem subventia pe suprafata pe un hectar si 22 arii?acum sunt in concediu post natal inainte eram ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru copil nascut in franta Monicagram Monicagram buna ziua, locuiesc in Franta de patru ani impreuna cu un francez. Vom avea un copil si ne vom casatori. Intrebarile mele, pentru care nu gasesc raspuns ... (vezi toată discuția)