avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nu gasesc vecinul pentru consultare PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nu gasesc vecinul pentru consultare PUZ

Am fost informata de Primaria Rasinari ca trebuie sa fac procedura de consultare a populatiei cu informarea vecinului pentru efectuarea unui PUZ, ca sa pot construe o casa pe terenul meu. Proprietarul parcelei este de negasit insa. Mi s-a spus ca e posibil sa fie plecat din tara si ca nu cunoaste nimeni unde poate fii contactat.
Cum se poate proceda in situatia in care fie proprietarul nu poate fii contactat sau refuza sa raspunda?
Mentionez ca s-a dat anuntul in ziar, pentru consultarea populatiei.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie expirata veronica rad veronica rad :( Am un teren in proprietate cu toate actele de proprietate autentificate, (inscris in CF, cu drum de servitute de 4m latime in coproprietate si cu o ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)