avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras Cf listeaz terenul ca intravilan, dar apare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras Cf listeaz terenul ca intravilan, dar apare extravilan pe certificatul de urbanism

Am cumparat un teren al carui extras CF arata ca terenul este intravilan. Cind am extras un Certificat de Urbanism pentru a cere o Autorizatie de Constructie am vazut ca acolo este listat ca Extravilan. De ani de zile platesc impozitul pentru acest teren, ca fiind intravilan. Cind am intrebat primaria, au dat din umeri si mi s-a spus ca nu stie nimeni de ce este asa si ca daca vreau sa construiesc trebuie sa fac un PUZ ca terenul sa fie trecut in intravilan. Fostul proprietar zice ca el nu are nici o obligatie, ca extrasul CF arata ca terenul e Intravilan. Nu numai ca de 5 ani ma plimb pe drumuri sa rezolv situatia asta, dar acum va trebui sa mai cheltuiesc iar bani ca sa fac PUZ. Cum se poate lamuri situatia asta si cine trebuie sa reglementeze actele: Primaria, fostul proprietar, eu?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:38, 27 Noiembrie 2015
Daca Primaria nu l a trecut din exravilan in intravilan, neexistând nici un act in acest sens eliberat de Primare, inseamna ca la CF s a strecurat o greseala. Din pacate trebuie sa faceti PUZ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita fara autorizatie de construire.incurcatura primarie. DSL DSL O zi buna.Va multumesc anticipat in speranta unui raspuns. Situatia in care ma aflu pe scurt arata asa: -am cumparat un teren intravilan cu CF nou nout pe ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru ... Alexandru.Axl Alexandru.Axl Buna ziua! Cu ceva timp în urma am cumparat un teren, pentru a putea construi o cabana.... înainte sa cumpăr terenul am verificat dacă terenul este ... (vezi toată discuția)