avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reprezentantii salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reprezentantii salariatilor

Art. 221. [desemnarea]
(1) La angajatorii la care sunt incadrati mai mult de 20 de salariati si la care nu sunt constituite organizatii sindicale reprezentative conform legii, interesele salariatilor pot fi promovate si aparate de reprezentantii lor, alesi si mandatati special in acest scop.

In Romania sunt cu siguranta mai mult de 20 salariati la angajatorul la care lucrez , dar la punctul nostru de lucru sunt doar 17 angajati .
In cazul acesta putem sa ne alegem la punctul nostru de lucru un reprezentant al angajatilor ?
Sau trebuie sa fie unul sau mai multi la nivel national ales ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 28 Noiembrie 2015
Puteti alege la punctul de lucru un reprezentant al salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant salariati lidiao lidiao Daca am 10 salariati trebuie sa am un reprezentant al acestora? (vezi toată discuția)
Reprezentant salariati nicoletaart nicoletaart Societatea are 15 angajati, este nevoie obligatoriu de un reprezentant al salariatilor? Dorim modifiarea RI pe care il va semna doar directorul general si il ... (vezi toată discuția)
Reprezentant aal salariatilor disponibilizati in cadrul comitetului creditorilor in cadrul procedurii de insolventa Romică Stoica Romică Stoica Inainte de intrarea in insolventa S.C. disponibilizeaza o mare parte din salariati. In urma disponibilizarii salariatii au ramas sa mai icaseze mai multe sume ... (vezi toată discuția)