avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Haznaua vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Haznaua vecinului

Buna ziua, vecinul meu detine o hazna la aproximativ 1 m de hotarul meu, de asemenea la circa 60 cm fata de hotarul vecinului eu detin un beci cu peretii din beton, de cati va ani de zile exista infiltratii cu apa murdara de la haznaua vecinului, iar toata apa murdara se deverseaza in beciul meu.Am discutat in repetate randuri cu aceasta privind problema in cauza, chiar i-am spus ca voi participa si eu financiar in vederea rezolvarii problemei , dar fara rezultat Va rog sa-mi spuneti la ce institutie, sau unde sa merg sa ma adresez pentru a-l
determina pe acesta sa rezolve problema, instanta de judecata ar fi o cale?
Cel mai recent răspuns: myalma , utilizator 11:58, 30 Noiembrie 2015
Buna ziua

Puteti sa va adresati Directiei de Sanatete Publica Judetene cu o sesizare.
Conform Ord. MS 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei, Art. 34 , Indepartarea apelor uzate menajere si fecaloid menajere provenite de la locuintele neracordate la un sistem de canalizare se face prin instalatii de preepurare sau fose septice vidanjabile, care trebuie sa fie proiectate si executate conform normelor in vigoare si amplasate la cel putin 10 m fata de cea mai apropiata locuinta; instalatiile se intretin in buna stare de functionare; vidanjul se va descarca in cea mai apropiata statie de epurare a apelor uzate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta haznalelor de constructii e001 e001 vreau sa construiesc o hazna si nu stiu distanta prevazuta de lege pt a nu afecta casa vecinului care este aproape de hotar.daca am sapat la doi metrii de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt in procedura de obtinere a unei autorizatiei ... dragos980 dragos980 Buna seara, sunt in procedura de obtinere a unei autorizatiei de construire pt o locuinta unifamiliala in Sinaia intr-o zona unde nu exista ... (vezi toată discuția)
Pot lasa apa menajera afara pe proprietatea mea? BiancaMB BiancaMB Vecinul meu, spune ca mă va da in judecată, și va suna la poliție (pentru ca eu sa primesc amenda) dacă voi mai lasă apa menajera din fosa septica afara. ... (vezi toată discuția)