avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Aseara (29 nov.) in jurul orelor 18 am lovit un caine pe E60 [ link extern ] .
In urma impactului ,cainele, s-a rostogolit vreo 10 m ,s-a ridicat si a latrat de 2 ori catre masina si a fugit :justcuz:
La masina a disparut partea care a intrat in contact cu cainele . Accidentul a fost anuntat la Politie ,
Exista vreun organism de la care pot recupera costurile daunei ? Nu am asigurare CASCO .
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 16:35, 30 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Eventual stapanul cainelui daca il descoperiti.
In rest .......
Stapanul unui caine lasat liber pe camp ...cam greu .De acea am intrebat de un organism similar FPVS .
din pacate nu cred ca aveti de unde sa recuperati prejudiciul,
e ca si cum ai da cu bara intro bordura sau stai in spatele unui tir incarcat cu nisip si mai sare cate o pietricica si iti fisureaza parbrizul.
acum daca ai dat in caine si tia spart bara e curat ghinion si trebuie sa cumperi alta pe banii tai bineinteles
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2015
fyeratanye, utilizator
Masinile noi sunt cu caroserii din aluminiu/ABS/fibra de carbon ;se inlocuieste subansamblul ,e prevopsit iarmanopera e 1/4 ore .
Costurile sunt 600 euro subansamblul + 50 lei manopera . Acestea sunt de recuperat (daca e de unde) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice _tania. _tania. Buna ziua, Aseara mi s-a intamplat urmatorul lucru: Veneam de la cumparaturi impruna cu sotul meu si cei doi copii, am parcat in fata blocului vis-a-vis de ... (vezi toată discuția)
Vecin impotriva cainilor- urgent! veronik veronik ce se poate face in romania legal impotriva hingherilor si cum combatem un vecin care uraste si cainii dar chiar si vrabiile?? locuiesti la bloc si nu poti lua ... (vezi toată discuția)
Cainii vecinilor latra toata noaptea dora negrea dora negrea Salutare! Revin cu o alta problema. Vecinii mei nepretuiti au 3 sau 4 caini pe care i-au legat in curtea lor, dar chiar sub geamurile mele. Problema e ca ... (vezi toată discuția)