avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit forfetar pentru societati cu activitate zero
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit forfetar pentru societati cu activitate zero

Buna ziua - am o societate care nu mai are activitate din 2004 si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu plati impozit forfetar si ce tarife se percep in acest sens.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana Luca , Consilier juridic 00:41, 25 Iulie 2009
Suspendati activitatea la ORC.
Mai concret ce trebuie sa fac si daca trebuie sa platesc ceva in acest sens (aici ma refer la ce acte am nevoie si ce declaratii trebuiesc completate).Multumesc anticipat

Intrati pe www.onrc.ro si veti vedea acolo tot ce va intereseaza.
Aveti aici un ghid al formalitatilor care trebuiesc indeplinite
[ link extern ]
Multumesc pentru informatii;m-am documentat si am aflat ca in afara de un dosar substantial mai avem nevoie si de o suma de 300-500ron atat la suspendarea activitatii firmei cat si la reluarea activitatii,iar ca perioada de timp dureaza cam 7-10 zile cu tot cu publicarea in monitorul oficial.Perioada de suspendare este de maxim 3 ani.

Alte discuții în legătură

Inchidere definitiva firma cora38 cora38 Vrem sa stim daca o societate aflata in suspendare poate fi inchisa definitiv si care este procedura Multumim (vezi toată discuția)
Suspendare activitete versus lichidare nracolta nracolta Am un SRL, neplatitor de TVA. Sotia este unicul angajat. Ea vrea sa trea ca la PFA. Care este procedura si care ar fi varianta optima si rapida? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Fuzionarea companiilor darkman darkman Buna ziua, Detin doua firme, dar una dintre ele nu are o activitate atat de infloritoare incat sa imi permit cotabilul si forfetarul. M-am interesat sa o ... (vezi toată discuția)