avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Oferta din email valabila in instanta? Pot fi dat in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Oferta din email valabila in instanta? Pot fi dat in judecata din alta tara?

Am platit pe cineva din alta tara (tot in uniunea europeana) pentru un site o suma de bani, pe email i-am propus o suma mai mare. A fost asa o oferta pur si simplu facuta.. fara contract sau ceva semnat.

Tranzactia s-a facut prin intermediul unui site si pe acel site suma a fost mai mica decat cat i-am propus eu pe email urmand ca sa-i trimit diferenta 3500 euro prin paypal dupa ce terminam tranzactia de pe siteul respectiv.

Dupa ce am luat siteul am observat ca nu e chiar cum spunea el dpdv al vanzarilor si am zis ca nu o sa-i mai dau 3500.

Intrebarea mea este daca ma poate da in judecata pentru aceasta suma (daca merita).. si daca oferta din email poate fi folosita in instanta.

Va Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plafon 220,000 lei - servicii in afara ue bogdanel12 bogdanel12 Buna seara, Am o curiozitate, dar si un mare dubiu in legatura cu inregistrarea ca platitor de tva dupa depasirea plafonului de 65,000 euro (adica 220.000 ... (vezi toată discuția)
Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat prin intermediul unei rețele de socializare. cum pot recupera sumele pierdute? djmyrel djmyrel Zilele trecute am fost înșelat prin intermediul rețelei de socializare. M-i sa promis că pot achiziționa un articol contra unei sume de bani. După ... (vezi toată discuția)