avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu auto 2015
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu auto 2015

Salut,acum cateva zile am citit o stire, ca curtea penala de la luxemburg ,a declarat ca timbrul de mediu instituit de rovana plumb este ilegat ,nu este in concordanta cu legislatia europeana ,intrebarea mea este in 2016 daca cineva vrea sa isi inmatriculeze pe numele sau o masina second hand ,mai achita acest timbru de mediu in caz ca acea masina nu il are platit ,dat fiind ca acesta taxa a fost declarata ilegala ?

Alte discuții în legătură

Taxa timbru crocoi crocoi Buna,cum pot inmatricula o masina fara sa platesc taxa de timbru,se mai poate intenta proces judecatoresc pentru inmatriculare fara taxa,masina este din 1997 ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru de mediu declarata ilegala Catalina Florea Catalina Florea Buna seara! Am citit de curand intr-un articol de pe internet ca in data de 09.06.2016 Curtea Europeana de Justitie a declarat ilegala taxa pentru timbrul de ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu LISA2000 LISA2000 Buna ziua! Taxa de mediu (taxa auto),achitata in anul 2014 mai poate fi recuperata? Multumesc! (vezi toată discuția)