avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa timbru

Buna,cum pot inmatricula o masina fara sa platesc taxa de timbru,se mai poate intenta proces judecatoresc pentru inmatriculare fara taxa,masina este din 1997 si taxa este 6500 ron,ennnnnnnorm de mult!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: fratsica , utilizator 20:50, 30 Mai 2014
Salut, Sigur ca se poate intenta proces pentru inmatriculare fara plata timbrului de mediu, dar din mai multe surse am aflat ca inca nu s-a castigat definitiv vreun proces de inmatriculare fara plata timbrului sau de recuperare a acestuia...( google it ) pentru ca s-a facut recurs si pana acum nu s-a dat un termen mai devreme de 2015...ai varianta sa astepti poate...se schimba legislatia Romaneasca sau Curtea Europeana de Justitie declara si timbrul de mediu ilegal (la fel ca si taxa de poluare)
mai ai cateva variante cu unele conditii :
* persoanele cu handicap nu platesc timbru de mediu,dar masina trebuie modificata in acest sens
*sau daca masina este deja inmatriculata in Romania dar s-a platit timbru sau taxa de mediu ai varianta unui contract de comodat intre cumparator si proprietar, iar dpdv fiscal se poate trece masina pe cumparator...
sper ca ti-am fost de ajutor, salut
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
fratsica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu - ilegal - Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua. Exista vreo sansa ca aceasta taxa ilegala sa fie rediscutata sau regandida? Ma refer la timbrul de mediu. De asemenea, sunt sanse ca acest timbru ... (vezi toată discuția)