avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu - ilegal -
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu - ilegal -

Buna ziua.
Exista vreo sansa ca aceasta taxa ilegala sa fie rediscutata sau regandida? Ma refer la timbrul de mediu.
De asemenea, sunt sanse ca acest timbru sa fie declarat ilegal(pentru ca asa si e) de catre Curtea Europeana de Justitie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andrei Andrei , Alte profesii 00:26, 5 Iunie 2014
Salutare ! sanse exista sa fie declarat ilegal de catre CEJ pentru ca este la fel de discriminatoriu ca si taxa de poluare...dar nu stie nimeni cand...iar la noi in tara nu s-a castigat definitiv vre-un proces pe tema timbrului de mediu...
Curtea de Justitie a UE a fost sesizata de instantele rmanesti. Dar nu va bucurati, ponta a dat o ordonanta prin care toti cei care au castigat (si vor castiga!) procese pe chestiunea platii ilegale a taxei de mediu, a timbrului de mediu, etc, vor primi banii in 5(cinci !) ani, cate 20%. Baiul cu ordonantele este ca ele pot fi atacate la doar de avocatul poporului. Dupa aproape un an de vacantzeala, pontache, via parlament, l-a uns pe ciorbea avocat al poporului. Care ciorbea stie ca daca musca mana care-l hraneste, zboara! Vezi cazul profesorului Gh.Iancu, penultimul avocat al poporului, care s-a autodemis.
[ link extern ]
Ce bine ar fi sa scapam de aceasta taxa ilegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu mihailadam mihailadam Buna ziua, Am achizitionat un autoturism marca Citroen Picasso Euro 4, inmatriculat in aprilie 2009. Am facut cerere la ANAF si am primit raspuns ca am de ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera sau evita timbrul de mediu ? cretzu194 cretzu194 Buna ziua , de cateva zile tot citesc pe internet diferite pareri despre recuperarea TIMBRULUI DE MEDIU sau evitarea acestuia. Va rog daca se poate sa ma ... (vezi toată discuția)