Buna ziua.
Exista vreo sansa ca aceasta taxa ilegala sa fie rediscutata sau regandida? Ma refer la timbrul de mediu.
De asemenea, sunt sanse ca acest timbru sa fie declarat ilegal(pentru ca asa si e) de catre Curtea Europeana de Justitie?
Multumesc.
Salutare ! sanse exista sa fie declarat ilegal de catre CEJ pentru ca este la fel de discriminatoriu ca si taxa de poluare...dar nu stie nimeni cand...iar la noi in tara nu s-a castigat definitiv vre-un proces pe tema timbrului de mediu...
Curtea de Justitie a UE a fost sesizata de instantele rmanesti. Dar nu va bucurati, ponta a dat o ordonanta prin care toti cei care au castigat (si vor castiga!) procese pe chestiunea platii ilegale a taxei de mediu, a timbrului de mediu, etc, vor primi banii in 5(cinci !) ani, cate 20%. Baiul cu ordonantele este ca ele pot fi atacate la doar de avocatul poporului. Dupa aproape un an de vacantzeala, pontache, via parlament, l-a uns pe ciorbea avocat al poporului. Care ciorbea stie ca daca musca mana care-l hraneste, zboara! Vezi cazul profesorului Gh.Iancu, penultimul avocat al poporului, care s-a autodemis.
Timbrul de mediu
mihailadam
Buna ziua,
Am achizitionat un autoturism marca Citroen Picasso Euro 4, inmatriculat in aprilie 2009. Am facut cerere la ANAF si am primit raspuns ca am de ... (vezi toată discuția)