avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate recupera sau evita TIMBRUL DE MEDIU ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate recupera sau evita TIMBRUL DE MEDIU ?

Buna ziua , de cateva zile tot citesc pe internet diferite pareri despre recuperarea TIMBRULUI DE MEDIU sau evitarea acestuia. Va rog daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate sau nu recupera acest TIMBRU DE MEDIU !
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 20:30, 14 Noiembrie 2013
Si recuperarea si neplata timbrului de mediu nu se poat face decat prin demersuri in instanta si obtinerea unei hotararii judecatoresti in acest sens ....
Da , la asta ma refeream , dar se poate recupera ? Stiti vreun caz in care s-a recuperat ? Ma refer la TIMBRUL DE MEDIU , ca de vechea taxa stiu , ca aia am recuperat-o si eu la o masina.
Stie cineva daca se poate face ceva cu acest TIMBRU DE MEDIU ?:hm:
da, iata un caz in Teleorman
[ link extern ]
Sunt cateva cazuri castigate dar la toate statul a facut recurs. Iar la recurs judecatorul a amanat pronuntarea pana cand se judeca nu stiu ce caz la CEJ (curtea europeana de justitie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - ilegal - Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua. Exista vreo sansa ca aceasta taxa ilegala sa fie rediscutata sau regandida? Ma refer la timbrul de mediu. De asemenea, sunt sanse ca acest timbru ... (vezi toată discuția)
Pastrare masina pe proprietar de germania, cu numere de germania ruh01 ruh01 Buna ziua, Am primit o masina inmatriculata in Germnaia, proprietarul e in Germania si nu o mai foloseste. Taxa de timbru e de 6700 de euro, asa ca va dati ... (vezi toată discuția)
Cerere preliminara martzianu martzianu Salutare, M-ar interesa si pe mine sa stiu procedura efectuarii unei cereri pentru pronuntarea unei hotarari preliminare. O pot formula in scris eu ... (vezi toată discuția)