avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu

Buna ziua,
Am achizitionat un autoturism marca Citroen Picasso Euro 4, inmatriculat in aprilie 2009. Am facut cerere la ANAF si am primit raspuns ca am de plata 5036 lei. Intrebarea mea este daca o platesc ca sa pot inmatricula autoturismul, pot recupera acesti bani in instanta sau ar trebui sa mai astept in ideea ca se mai schimba ceva in aceasta privinta.

Cu respect,
Mihail Adam
Cel mai recent răspuns: Drujescu , utilizator 16:54, 5 Martie 2014
Cand ati achizitionat autoturismul?
Timbrul de mediu NU se poate ataca deocamdata,in instanta!Adica se poate ataca dar fara cauza de castig.Si eu am platit timbrul de mediu si am vrut sa dau in judecata, dar am fost sfatuit de avocata mea sa mai astept.Am castigat in instanta TAXA DE POLUARE de la o masina care am cumparat-o in 2010.Avocata mi-a spus ca deocamdata TIMBRUL DE MEDIU nu are castig de cauza!El este in vigoare din 15.03.2013!
De schimbat,poate in alta tara ca aici la noi in nici un caz!!!Ponta si cu acolitii lui vor mai pune si alte taxe si impozite pe popor ca nu au de unde mai fura si vinde!!!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
Drujescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - ilegal - Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua. Exista vreo sansa ca aceasta taxa ilegala sa fie rediscutata sau regandida? Ma refer la timbrul de mediu. De asemenea, sunt sanse ca acest timbru ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu auto Georgianavoicu Georgianavoicu Buna ziua, Detin o masina Citroen, achizitionata in 2011 (masina a fost inmatriculata prima data in Ianuarie 2008), pentru care la momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)