avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare Autoturism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare Autoturism

buna seara
nu stiu daca este incadrata corect situatia mea, cer scuze daca trebuia in alt topic.
Locuiesc pe o strada care s-a transformat in strada pietonala. acum accesul catre locuinta se poate face doar printr-o parcare, ce se afla in reabilitarea primariei si probabil va fi data in administrarea unei firme private. astfel nu mai am acces catre locuinta strazile din jur au semnul de oprire interzisa si imediat este ridicata/amendat. consider ca este discriminatoriu ca sa platesc probabil 80ron pe luna loc in parcare.in acest caz noi toti din zona ocupam parcarea. ce pot face? vreau sa ma adresez primariei dar in baza caror legi pot cere dreptul de acces sau parcare intr-o zona riverana.
multumesc

Alte discuții în legătură

Libertatea de circulatie / drepturi cetatenesti ALeonard ALeonard buna seara locuiesc intrun oras pe cere-l ador, pentru care platesc impozite si tot ceea ce se cere, dar am o mare nedumerire cu privire la ce pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Accesul interzis cu exceptia riveranilor pe o strada proaspat reabilitata cu fonduri europene pcbulai pcbulai Ok, intrebarea e super simpla: o strada reabilitata(acum 4 luni, in cazul in care conteaza) cu fonduri europene poate avea accesul interzis cu exceptia ... (vezi toată discuția)