avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ...

Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va întreb drumul de acces până în parcare la mine e proprietate privată adică bun comun a tuturor locatarilor din cartierul respectiv, pe acel drum privat sa ajuns sa parcheze mașini care stanjenesc vizibilitate adică când ies din curtea blocului nu am vizibilitate nu mă pot asigura daca trece mașina,pe acesta porțiune de drum parchează mașini care nu au domiciliul în zona rezidențială, sau sunt mașini de serviciu a locatarilor, strada nu are bariera doar un indicator acces interzis proprietate privată, as dori să știu cum se poate face că stradă să fie liberă fara, asociația de proprietari nu prea își bate capul. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ..sorin, , utilizator 00:02, 10 Aprilie 2021
Daca terenul are statut privat este necesar ca proprietarul sa dsipuna dispozitii referitoare la conditiile de utilizarea a acestuia
Proprietari sunt toți locatarii de pe strada, nu e o stradă publica, sau a unui singur proprietar, e zona rezidențială, noi locatari de pe acea strada o întreținem, doar că această stradă face accesul pentru a intra în parcările private din curtea blocului, și acces pietonal, pe acesta strada se parchează pe o parte și pe altă făcând accesul către parcările personale foarte greu, nu mai zic in caz de incendiu....pe acesta strada parchează persoane care nu au domiciliul pe acea strada, și nici nu as fi de acord că și proprietari de apartamente din acea zona sa parcheze pentru că fiecare apartament are parcare, cine a cumpărat are cine nu parchează și pe strada, deci sunt și locatari și și persoane care au în chirie sau de la restaurantul de pe drumul public etc, pe cea strada privată au fost indicatoare parcarea interzisă, acum 2 zile au fost scoase, o soluție ar fi probabil o bariera, dar până la bariera e drum lung, pentru că administrația blocurilor și a străzi nu se implica, au spus că nu au ce să facă, acest lucru nu cred, nici măcar să facă demersurile pentru un indicator intrare interzisă și riverani sau mai știu eu ce, as vrea sa fiu informat pentru că nu mai așa pot rezolva problema nepăsări
Mulțumesc.

ynocentta a scris:

Daca terenul are statut privat este necesar ca proprietarul sa dsipuna dispozitii referitoare la conditiile de utilizarea a acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa nu mai parcheze in curtea mea? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Ma deranjeaza foarte tare faptul ca diversi angajati ai firmelor din cladirile adiacente cladirii in care locuiesc, vin la servici si isi ... (vezi toată discuția)
Libertatea de circulatie / drepturi cetatenesti ALeonard ALeonard buna seara locuiesc intrun oras pe cere-l ador, pentru care platesc impozite si tot ceea ce se cere, dar am o mare nedumerire cu privire la ce pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Bariera auto si dreptul la acces mahi mahi Buna. Este prima oara cand va scriu asa ca am sa va rog sa-mi iertati stangacia in exprimare. Problema mea este urmatoarea: eu locuiesc ca si chirias ... (vezi toată discuția)