Proprietari sunt toți locatarii de pe strada, nu e o stradă publica, sau a unui singur proprietar, e zona rezidențială, noi locatari de pe acea strada o întreținem, doar că această stradă face accesul pentru a intra în parcările private din curtea blocului, și acces pietonal, pe acesta strada se parchează pe o parte și pe altă făcând accesul către parcările personale foarte greu, nu mai zic in caz de incendiu....pe acesta strada parchează persoane care nu au domiciliul pe acea strada, și nici nu as fi de acord că și proprietari de apartamente din acea zona sa parcheze pentru că fiecare apartament are parcare, cine a cumpărat are cine nu parchează și pe strada, deci sunt și locatari și și persoane care au în chirie sau de la restaurantul de pe drumul public etc, pe cea strada privată au fost indicatoare parcarea interzisă, acum 2 zile au fost scoase, o soluție ar fi probabil o bariera, dar până la bariera e drum lung, pentru că administrația blocurilor și a străzi nu se implica, au spus că nu au ce să facă, acest lucru nu cred, nici măcar să facă demersurile pentru un indicator intrare interzisă și riverani sau mai știu eu ce, as vrea sa fiu informat pentru că nu mai așa pot rezolva problema nepăsări
Mulțumesc.
ynocentta a scris:
Daca terenul are statut privat este necesar ca proprietarul sa dsipuna dispozitii referitoare la conditiile de utilizarea a acestuia