avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Culmea ironiei, astazi, pe 1 Decembrie mi-a fost retinut permisul pe Blv. 1 Decembrie din Capitala.
As vrea sa va intreb daca pot face contestatie!
1. ideea e cam asa: intersectia e in T. eu circulam pe "bara de sus a T-ului" si am vrut sa fac dreapta. acolo ma opreste politia pe motiv ca am trecut pe rosu.
Intrebare: de unde stia el pe ce culoare am trecut eu daca era dupa colt?

2. agentul mi-a retinut permisul 30 zile si mi-a dat dovada 15 zile. Cand mi-a inmanat PV-ul mi-a dat copia acestuia, NU originalul.
Se poate anula decizia din aceasta cauza?

Multumesc anticipat!
P.S.: chiar am nevoie de permis in perioada asta :sorry:

Alte discuții în legătură

Contestatie pv suspendare permis gabrielo6 gabrielo6 Buna ziua ! Ce acte imi trebuie( si de unde le iau )pentru depunerea unei contestatii pentru anularea unui proces verbal prin care imi este suspendat permisul ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe rosu dupa depasirea semaforului pe culoarea verde AdrianCr AdrianCr Buna ziua, Am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului si amenda in urmatoarea situatie: Ma aflam a 3-a masina la semafor si doream sa virez ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru depasire neregulamentara deejaydanyaero deejaydanyaero buna ziua, am si eu o nevoie de o informatie pt ca vreau sa stiu mai concret, miercuri seara am fost oprit de o patrula de politie locala , eram la volan , ... (vezi toată discuția)