avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Luare la cunostiinta tardiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Luare la cunostiinta tardiva

Buna ziua la toti !
Va rog un raspuns la urmatoare situatie:
In anul 2014 februarie am avut o problema cu parcarea masinii , intocmindu-mi-se p/v in lipsa, iar a doua zi am plecat din localitate pentru mai mult timp.Cind m-am intors( 17.11.2015) am fost la Birou taxe si impozite sa-mi platesc eventualele dari catre stat.Atunci functionarul de la birou mi-a spus ca am o amenda , de la Pol. Locala si mi-a inminat copie de pe p/v si de pe o instiintare de plata lasata de agentul respectiv la usa mea semnata si de un martor. Ce pot face eu acum daca nu am avut cunostiinta de existenta acestor documente la timpul potrivit, este tardiva pentru Judecatorie contestatia pentru anularea p/v ? Va multumesc mult ! Cu stima !

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ionuca ionuca Buna ziua, Am urmatoarea problema: Anul trecut mi-a fost ridicata masina de catre firma specializata din sect 4, am platit taxa pt recuperarea masinii si ... (vezi toată discuția)
Blocarea rotii csikicsaba csikicsaba In data de 17 februarie avand treaba in municipiul Turda am parcat autoturismul in centrul orasului unde erau locuri de parcare amenajate. Am cumparat si ... (vezi toată discuția)
Nota de constatare pentru stationare masina fara plata taxei de stationare Pilu Pilu Buna seara. As avea rugamintea, daca cineva poate sa-mi dea vre-un sfat. Situatia se prezinta astfel: Azi, avand ceva probleme prin oras,[b] am lasat masina ... (vezi toată discuția)