avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transmitere concedii medicale la Casa de Asigurari de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transmitere concedii medicale la Casa de Asigurari de sanatate

Buna dimineata,

Am o mica intrebare :)
Se mai transmit la C.A.S. certificatele de concediu medical cod 01, 06 spre ex., sau nu mai este in vigoare aceasta chestiune?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:54, 2 Decembrie 2015
Prevederi OUG 158/2005 actualizata : Art.6 alin.(3^1) : Persoanele prevăzute la art. 5 lit. a) si b) sunt obligate sa depuna la Casele de asigurari sociale de sanatate, în a caror raza administrativ-teritoriala îsi au sediul social,respectiv domiciliul, exemplarul 2 al certificatelor de concediu medical , numai în conditiile în care se solicita restituirea sumelor reprezentând indemnizatii platite asiguratilor,care depasesc suma contributiilor datorate bugetului Fondului national de asigurari sociale de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical niko79 niko79 Buna ziua! Am un angajat cu concediu medical de 14 zile calendaristice, cod 01, platit cu 75%. Cum procedez cu exemplarul roz, il completez si-l mai depun ... (vezi toată discuția)
Depunere concedii medicale mihteo mihteo In conditiile in care angajatorul nu are de recuperat de la CASS sume pentru plata cobncediilor medicale, se mai depun certificatele medicale la Casa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare c/v concediu medical Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am intalnit pana acum si v-as ruga sa ma ajutati.Cu data de 01.10 am angajat o persoana cu domiciliul stabil in alt ... (vezi toată discuția)